illustration illustration

Onze artikelen

Hier bundelen we onze uiteenlopende ervaring in interessante artikelen. Want we hebben bij YouBasics veel ervaring met contractmanagement in het sociaal domein. Daarom schrijven we over wat ons opvalt. We reiken oplossingen voor problemen die we zien. En we delen onze kennis. Doe er vooral je voordeel mee. En zou je graag een artikel lezen over een onderwerp dat nog ontbreekt? Laat het ons vooral weten.

contentshape-box-parent
illustration illustration

Artikel

Account- en contractmanagement als zorgaanbieder? Geen overbodige luxe!

Om zorg te kunnen (en mogen) verlenen maak je als zorgaanbieder een heleboel afspraken. Niet alleen de hoeveelheid afspraken is vaak uitgebreid, maar ook het aantal partijen waarmee je afspraken maakt. Het goed nakomen van afspraken is dan ook erg belangrijk. Niet alleen voor het imago en betrouwbaarheid als organisatie, maar ook voor de continuïteit. YouBasics kan jouw organisatie helpen met het effectief uitvoeren van contractmanagement.

Lees meer

Artikel

Leveranciersmanagement begint bij een goed fundament

Goed leveranciersmanagement bereik je alleen met een goed fundament. Een plek waar je de inkoopdoelstellingen, die zijn omgevormd naar contract- en uitvoeringsafspraken, kunt bijhouden, volgen en aanpassen. YouBasics biedt het fundament voor goed leveranciersmanagement.

Lees meer

Artikel

Wij helpen met het stroomlijnen van processen

Het kiezen van een systeem of softwarepakket is vaak geen eenvoudige keuze. Het is belangrijk dat de uiteindelijke keuze voldoet aan wensen en eisen, maar vooral zorgt dat het de juiste ondersteuning biedt in het werkproces. Want uiteindelijk is dat waar je een systeem voor aanschaft, ondersteuning van (een deel van) je werk.

Lees meer

Artikel

Van stip op de horizon naar concreet resultaat

Om iets te bereiken moet je eerst bepalen waar je heen wilt: een stip op de horizon. In principe is het bepalen van de stip op de horizon niet zo moeilijk. De uitdaging zit vooral in hoe je met effectief inkopen en contractmanagement doelstellingen realiseert.

Lees meer

Artikel

Wel zo overzichtelijk: een centrale plek voor contracten én bijbehorende afspraken

In de basis biedt YouBasics overzicht. Daarnaast helpt YouBasics ook met koppelen van acties aan specifieke onderdelen van een contract. Hierdoor hoeft men niet verschillende documenten naast elkaar te openen of documenten te voorzien van opmerkingen en verwijzingen.

Lees meer

Artikel

YouBasics helpt met effectief contractmanagement

In de praktijk hebben we gemerkt dat het inrichten van het contractmanagement de nodige obstakels oplevert. Men is beperkt tot het bewaren van contracten in de organisatorische mappenstructuur. Hierbij is het overzicht vaak weg.

Lees meer

Artikel

Wij presenteren: YouBasics!

YouBasics zorgt voor overzicht, inzicht en uiteindelijk sturing op het contractmanagement. Met YouBasics heb je de contractgegevens van jouw contractpartners op een centrale plek, kun je de gemaakte afspraken bijhouden en taken uitzetten bij collega’s.

Lees meer

Artikel

Weten waar je staat? Het begint bij het creëren van overzicht

Overzicht is essentieel voor het kunnen creëren van inzicht. Maar is overzicht dan echt zo belangrijk? Ja, dat is het! Want zonder overzicht weet je niet waar je staat en kun je niet sturen.

Lees meer