illustration illustration

Contractmanagement Software

Zo helpt onze software jou

YouBasics is een webbased applicatie. Dit betekent dat inloggen altijd en overal mogelijk is, wanneer je een internetverbinding hebt. Super handig, want zo kun je afspraken die je met een contractpartij maakt meteen in het systeem vastleggen.

YouBasics zorgt voor één overzichtelijke plek voor je contracten. Het systeem biedt daarnaast de mogelijkheid om afspraken, acties, contacten etc. die tijdens een contractperiode worden gemaakt vast te leggen bij het contract. Zo ontstaat er een centrale plek waar je dossiers opbouwt bij een contractpartij en contract. Nooit meer zoeken naar welke afspraken ook al weer waren gemaakt en waar deze zijn opgeslagen; je vindt ze in YouBasics.

Ontwikkeld speciaal voor het Sociaal Domein voor gemeenten en zorgaanbieders. Waarom? Het Sociaal Domein is een zeer dynamisch domein. Dit vraagt om een contractmanagement software die hier rekening mee houdt en op in speelt. Aangezien wij enkel gericht zijn op het Sociaal Domein spelen wij in op deze veranderingen, waardoor ons programma aansluit bij de behoeften.

 

illustration

Een betaalbaar, eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem voor het contractmanagement

YouBasics is voor iedere organisatie toegankelijk of je nu en zelfstandige hulpverlener bent of een grote gemeente. YouBasics heeft verschillende pakketten, waardoor voor elke organisatie een betaalbare optie beschikbaar is. De overzichtelijke weergave in YouBasics zorgt ervoor dat zeer makkelijk is in het gebruik. Bovendien is YouBasics een webbased systeem. Dat wil zeggen dat je overal met een internetverbinding kunt inloggen. Super handig, want zo kun je afspraken die je maakt, direct in je systeem vastleggen!

high five, overleg, mannen en vrouwen, youbasics

De voordelen

Wat biedt YouBasics contractbeheer software?

YouBasics biedt een oplossing voor het centraal beheren en management van contracten (en bijbehorende contacten) voor partijen in het sociaal domein. Het systeem biedt mogelijkheid om contracten op te slaan, informatie hiervan te bewerken, contractpartijen te beheren, aanvullende afspraken toe te voegen aan contracten, contactmomenten, verslagen etc. op te slaan bij contractpartijen en om taken en verantwoordelijkheden voor contractmanagers bij te houden.

illustration illustration
schermafbeeldingen producten, youbasics
schermafbeelding producten, youbasics
logo youbasics, contractmanagement software
illustration
illustration

Gratis en vrijblijvend

Probeer YouBasics

Benieuwd naar de mogelijkheden van YouBasics? Neem contact met ons op voor meer toelichting of vraag een demo aan.

schermafbeelding producten, youbasics
illustration