illustration illustration

Contractmanagement

Voor Zorgaanbieders

  • Contractmanagement specifiek voor zorgaanbieders
  • Altijd en overal beschikbaar op elk device
  • Gelaagdheid in contractafspraken (regionale samenwerkingsverbanden en hoofd en onderaannnemerschap)
  • Dossieropbouw per contract
  • Makkelijk te koppelen aan uw datawarehouse of managementinformatiesysteem
  • Te gebruiken door accountmanagers, manager zorgcontractering en bijvoorbeeld medewerkers van bedrijfsvoering
illustration

Voordelen Youbasics voor zorgaanbieders

Het Sociaal Domein is een zeer dynamisch domein. Dit vraagt om een contractmanagement software die hier rekening mee houdt en op in speelt. Aangezien wij enkel gericht zijn op het Sociaal Domein spelen wij in op deze veranderingen. Daarnaast hebben wij bij de ontwikkeling van YouBasics nauw samengewerkt met Youké Sterke Jeugd waardoor ons programma aansluit bij de behoeften van een zorgaanbieder. YouBasics is een webbased applicatie speciaal voor zorgaanbieders. Dit betekent dat inloggen altijd en overal mogelijk is, wanneer je een internetverbinding hebt. Superhandig, want zo heb je alle gemaakte contractafspraken met gemeenten altijd bij de hand.

YouBasics zorgt voor één overzichtelijke plek voor je contracten. Het systeem biedt daarnaast de mogelijkheid om afspraken, acties, contacten etc. die tijdens een contractperiode worden gemaakt vast te leggen bij het contract. Zo ontstaat er dossier opbouw bij een contractpartij en contract. Nooit meer zoeken naar welke afspraken ook alweer waren gemaakt met welke gemeente en waar deze zijn opgeslagen; je vindt ze in YouBasics. Onze software is zo ingericht dat je óók heel makkelijk kan werken als je als zorgaanbieders contracten afsluit en managed met gemeenten, regionale samenwerkingsverbanden of inkoopregio’s. Ook de samenwerkingen met andere zorgaanbieders over de uitleen van personeel of hoofd- onderaannemerschapconstructies is makkelijk vast te leggen.

YouBasics biedt een gelaagdheid waarin het mogelijk is om regionale contracten op te nemen, maar daarin ook onderscheid te kunnen maken naar de losse gemeenten. Inclusief aparte inzagerechten etc. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden?

animatie, persoon, man, baar, youbasics

Referentie