illustration illustration

Documentatie

Alle uitleg op een rijtje

Instructies over het werken met YouBasics en andere documentatie over YouBasics vind je hier terug. Heb je behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

illustration
illustration illustration

Documenten

Algemene Voorwaarden YouBasics

YouBasics werkt voor gemeenten en zorgaanbieders. Om u goed van dienst te zijn, maar ook om de zaken eenvoudig te houden werken niet met eigen algemene voorwaarden, maar sluiten wij aan op de bestaande algemene voorwaarden.

Voor gemeenten werken wij met de GIBIT.

Voor zorgaanbieders werken wij met de AIVG Zorg+ICT.

Download
animatie, persoon, man, baar, youbasics

Veelgestelde vragen

Nog niet helemaal duidelijk?
Wij beantwoorden je vragen.

Wat zijn de kosten van YouBasics?

YouBasics werkt met vier verschillende modellen: pionier, professional, expert/synergie en alliantie, zo kun je altijd iets kiezen wat bij je past.
De tarieven YouBasics vind je hier. Onze tarieven zijn gebaseerd op een maandelijkse abonnementsprijs en getoonde tarieven zijn exclusief eenmalige aansluitkosten.

Wat heb ik nodig om te kunnen werken met YouBasics?

Een laptop en internetverbinding is het enige dat je nodig hebt om te kunnen werken met YouBasics. Onze webbased applicatie is online benaderbaar en je hoeft deze niet apart op je pc/laptop te installeren.

Hoe komen mijn contracten in YouBasics?

Voor het eerste gebruik van YouBasics zullen de contracten, met alle bijhorende informatie moeten worden geüpload in YouBasics. Dit kun je zelf doen, maar dit kan je ook laten doen door ons. Meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op.