Volg ons:
Josine Keijzer | Manager Marketing, Communicatie & Talentmanagement |

Josine Keijzer

Manager Marketing, Communicatie & Talentmanagement

j.keijzer@youbasics.nl

Het was altijd mijn droom om in de zorg te werken en anderen te helpen. Deze droom kwam uit nadat ik mijn opleiding in logopedie had afgerond en aan de slag ging als logopedist in zowel het ziekenhuis als de geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Na een tijdje in directe zorgverlening, veranderde mijn carrièrepad omdat ik ook interesse kreeg in de achterliggende processen en de meer zakelijke aspecten van de zorgsector. Ik maakte de overstap naar een consultancyorganisatie die actief is in de zorg, waar ik de rol van accountmanager en talentmanager vervulde. In deze functies heb ik veel geleerd over de uitdagingen met betrekking tot wet- en regelgeving, systemen en (administratieve) processen waarmee zorgaanbieders te maken hebben.

Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een team van consultants. Dit betekende dat ik gesprekken met hen voerde over hun sterke punten, ambities en ontwikkelpunten, maar vooral ook hoe ze hun doelen konden bereiken en welke ondersteuning ze daarvoor nodig hadden. Mijn creatieve inslag en voorliefde voor out-of-the-box denken kwamen goed van pas in mijn werk. Ik was ook actief op het gebied van marketing en communicatie, waarbij ik blogs en klantverhalen schreef, sociale media beheerde en een podcast hostte waarin ik met verschillende zorgaanbieders sprak over relevante thema’s, zoals de toekomst van zorgadministratie, functioneel beheer en zorgbemiddeling. Bovendien raak ik enthousiast van brainstormsessies over projecten zoals onboarding en innovatieve wervingsstrategieën.

Mijn motivatie blijft onverminderd sterk om bij te dragen aan de verbetering en toegankelijkheid van de zorg voor iedereen die dit nodig heeft. In mijn rol bij YouBasics zal ik weliswaar geen directe invloed hebben op dit aspect, maar mijn doel is om via talentmanagement het volledige potentieel van de mensen binnen YouBasics die betrokken zijn bij de zorg en het sociaal domein te benutten. Daarnaast wil ik mijn enthousiasme voor communicatie en marketing inzetten om de organisatie te profileren als het vooraanstaande kenniscentrum op het gebied van contractmanagement.

Naar mijn overtuiging zijn er drie cruciale pijlers om een solide basis te leggen: mensen, systemen en processen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer deze drie elementen effectief samenwerken, je een stevig fundament hebt om op voort te bouwen. Het begint allemaal met het creëren van overzicht.