Interim

Contractmanagers die hun vak verstaan!

Professionele slagkracht

De contractmanagers van YouBasics ondersteunen zorgaanbieders en gemeenten bij complexe inkoop en contractmanagement trajecten. Onze mensen zijn resultaatgericht, hebben oog voor verbinding en zorgen er altijd voor de de doelstellingen worden gerealiseerd. Extra capaciteit voor een korte of langere periode? Onze contractmanagers bewijzen binnen no-time hun meerwaarde. 

Onze contractmanagers

Joep Buskens

Contractmanager – Implementatie consultant

Max Gijtenbeek

Contractmanager – Implementatie consultant – Trainer

Melle Wijma

Oprichter – Expert sociaal domein – Expert contractmanagement

Wij brengen uw basis op orde!

Onze contractmanagers kunnen tijdelijk bijspringen en zorgen voor continuïteit. Maar u kunt meer van onze mensen verwachten. Daar waar het kan optimaliseren we processen en proberen we onze kennis over te dragen op collega’s. En of het nog niet genoeg is? Huur een contractmanager van YouBasics en u krijgt gratis toegang tot ons contractmanagement systeem. 

Software

Samen met zorgaanbieders en gemeenten ontwikkelde wij YouBasics. Een contract-management systeem voor en door de zorg.

Interim

Tijdelijk versterking nodig? Of een professionalisatieslag maken? YouBasics levert u de beste contractmanagers die u helpen bij de basis op orde!

Training

Onze trainingen zijn gericht op zorgaanbieders en gemeenten zowel online als bij u op locatie. Gegeven door contractmanagers zelf!

Altijd vanuit een overzichtelijke basis

Al sinds de decentralisaties ben ik als contractmanager betrokken bij gemeenten en jeugdhulpregio’s voor de inkoop- en het contractmanagement van jeugdhulp en Wmo. In mijn werk staan twee zaken centraal:

1. Ik zorg voor een overzichtelijke basis vanuit waar ik mijn werk doe, die voor iedereen is te achterhalen. 
2. Ik verbind waar mogelijk data aan het contractmanagement om zo cijfermatig onderbouwd invulling te geven aan de afspraken en doelstellingen uit het contract. 
 
Goed contractmanagement is alleen mogelijk als je bovenstaande twee zaken weet te realiseren. Zonder overzichtelijke basis werk je namelijk niet aan structureel contractmanagement!