Interim

Contractmanagers die hun vak verstaan!

Wij brengen uw basis op orde!​

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Is uw organisatie toe aan professionalisering van het contractmanagement? Of heeft u als zorgaanbieder groeiambities? Maar weet u niet welke regio’s voor uw organisatie interessant zijn?

Onze contractmanagers kunnen u op interimbasis en projectbasis ondersteunen tegen respectabele tarieven die passen bij de zorg.

Onze contractmanagers

Tijdelijk extra capaciteit?

Heeft u te weinig capaciteit in verband met uitval, ziekte, verlof of is het simpelweg erg druk met nieuwe aanbestedingen? Onze contractmanagers kunnen voor korte of langere tijd bijspringen. Ze helpen u bij het beheren en waarnemen van de contracten, relaties en het monitoren van de gemaakte afspraken. Daarnaast helpen ze u bij het schrijven van aanbestedingen en het geven van advies.

Analyse en advies

Onze contractmanagers kunnen uw organisatie helpen bij het analyseren, evalueren en professionaliseren van het contractmanagement. Als startpunt gebruiken wij onze speciaal ontwikkelde 0-meting, die u inzicht geeft in de te nemen stappen om uw contractmanagement naar een hoger plan te brengen. 

Heeft u geen capaciteit om de professionalisering zelf door te voeren? Wij regelen het voor u!

Professionaliseren contractmanagement

Onze contractmanagers zijn in staat om het contractmanagement van uw organisatie van A tot Z op te zetten. Daarbij vinden wij het belangrijk om onze kennis over te dragen door collega contractmanagers “on the job” mee te nemen en te trainen. Wij maken er een sport van om onszelf misbaar te maken. En dit kan sneller dan u denkt!

Tender-analyse

Heeft u als zorgaanbieder groeiambities? Maar weet u niet welke regio’s voor uw organisatie interessant zijn?

Onze consultants helpen u hierbij. In een eerste gesprek creëren we een duidelijk beeld van uw groeiambitie. Vervolgens starten wij met de tender-analyse.

Wij schrijven een advies met een opsomming van de regio’s die wel en niet interessant zijn met een duidelijke beargumentering. Daarnaast maken we een overzicht van alle aanbestedingen die in de opvolgende jaren aansluiten bij uw ambities.

Heeft u geen capaciteit om vervolgens in te schrijven op deze aanbestedingen? Geen probleem wij kunnen dit allemaal voor uw organisatie uit handen nemen.