Mijn eerste 4 maanden bij YouBasics

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

In augustus ben ik als Accountmanager gestart bij YouBasics. Deze start was gezien de bijzondere periode waar we met z’n allen in zitten al een avontuur op zich: collega’s die thuiswerken, je doelmarkt die moeilijk te bereiken is en je product leren kennen door middel van thuisstudies zijn niet de obstakels die je verwacht wanneer je bij een nieuw bedrijf start. Ik geef je een inkijkje in mijn eerste vier maanden bij YouBasics.

Het was dus een gekke start, zo tijdens corona. Ik begon in augustus, op het moment dat er nog steeds veel werd thuis gewerkt. Dat betekent dat ik het hele bedrijf vooral op afstand moest leren kennen. Gelukkig zijn de collega’s allemaal erg behulpzaam en maakten we kennis via verschillende videovergadersystemen. Toch nog een warm welkom, al was het op afstand.

Het fijne aan het werken binnen een startup is dat er, naast de sales van de diensten en het product, nog genoeg andere activiteiten zijn die opgepakt kunnen worden. Daar ben ik bij YouBasics ook echt vrij in gelaten. Er moesten nog diverse marketingactiviteiten worden gedaan, zoals de doelmarkt afbakenen en presentaties in elkaar zetten. Overbodig voelde ik mij daarom zeker niet! 

We hebben tot nu toe al veel mogen bereiken. Er zijn al veel connecties opgebouwd en ons netwerk blijft zich uitbreiden. Er is een grote campagne de deur uitgegaan en de software van YouBasics blijft innovatief en in (door)ontwikkeling. Omdat we alle zaken als team oppakken is de sfeer binnen YouBasics goed en voelt het alsof ik écht onderdeel ben van het bedrijf. Dit geeft de juiste energie om de doelstellingen voor volgend jaar aan te gaan, waar we ons weer volledig focussen op onze naamsbekendheid en we hopelijk weer aan tafel mogen zitten bij zorginstanties die interesse hebben in onze diensten en/of software. 

Eerlijk is eerlijk: een startup onder de aandacht brengen bij zorgorganisaties, waar de prioriteiten door de grieppandemie totaal ergens anders liggen, dat is even doorbijten! Toch werk ik elke dag met veel plezier voor YouBasics, waar we als team, ook als het even tegenzit, graag het complexe zorgdomein weer een stukje beter maken. 

Anne-Sophie Dres (Accountmanager YouBasics)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Blog

Hulpmiddelen en berichtenverkeer

Berichtenverkeer en Wmo hulpmiddelen In een vorig artikel zijn we ingegaan op de basisprincipes van contractmanagement die we bij Youbasics hanteren; overzicht, inzicht en sturing. Uit

Blog

Tenderanalyse zorgaanbieders

Tenderanalyse voor zorgaanbieders U wilt zich inschrijven op een aanbesteding, maar past de betreffende tender wel bij uw organisatie? Er spelen veel factoren mee wanneer