Onze partnerships

Ook partner van Youbasics worden?

Onze partnership met Transitiepartners

YouBasics is namelijk ontstaan vanuit een inhoudelijke vsie en motivatie dat het contractmanagement in de zorg anders kan (en eigenlijk moet) worden georganiseerd. Zowel voor gemeenten als voor zorginstellingen.

De inhoudelijke kennis over contractmanagement is dan ook een belangrijk terugkomend element dat als rode draad verweven is met zowel het ontstaan als de toekomstige ontwikkelingen van YouBasics.

TransitiePartners is de inhoudspartner van YouBasics als het gaat om contractmanagement voor gemeenten. Ze zijn al 10 jaar actief in het sociaal domein en ondersteunen verschillende gemeenten en regio’s bij het ontwikkelen, neerzetten en uitvoeren van contractmanagement.

Onze partnership met Betty Blocks

Betty Blocks is de technology partner van YouBasics. Door gebruik te maken van het No-code platform Betty Blocks heeft YouBasics vanuit de inhoud met haar eigen contractmanagers een contractmanagement systeem gebouwd.

Met Betty Blocks zijn we in staat om onze applicatie 8 tot 10 keer sneller te ontwikkelen dan traditionele applicaties. Dit resulteert in fundamenteel lagere investeringskosten waar wij de licentiekosten laag kunnen houden voor onze klanten.

Met het platform van Betty Blocks voldoen wij ook aan de strikte beveiligingseisen van gemeenten en zorgaanbieders. Sterker nog Betty Blocks is het eerste No-code platform wereldwijd met een ISO27001 certficering.

Ook partner van Youbasics worden?

Youbasics geloofd in samenwerking met contractmanagement specialisten, ECD leveranciers, brancheverenigingen en opleidingsinstituten. Ook partner worden? Laat een bericht achter en we nemen contact met u op!