Training gemeente

Krijg grip op contracten

Praktische informatie

 • Locatie

  Digitaal of op locatie van YouBasics (Corona proof). Incompany trainingen zijn ook mogelijk.

 • Duur

  De training duurt 1 hele dag van 09:00 tot 17:00 inclusief lunch, koffie/ thee en een afsluitende borrel.

 • Datum

  Deze trainingen worden op vaste momenten gegeven. Bij het aanmelden kunt u een datum kiezen.

 • Inverstering

  De eenmalige investering bedraagt € 749,- per deelnemer (exclusief BTW).

 • Minimaal aantal deelnemers

  Het minimum aantal deelnemers bedraagt 5 (maximaal 10).

 • Trainers

  De training wordt gegeven door ervaren contractmanagers die zelf ook werkzaam zijn bij gemeenten.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor  contractmanagers, beleidsmedewerkers en financieel adviseurs die werkzaam zijn bij gemeenten, inkooporganisaties en regionale samenwerkingsverbanden. Deze training is ook interessant voor inkopers & managers die actief zijn in het sociaal domein. 

Programma

Contractmanagement is een essentieel onderdeel geworden in het sociaal domein. Het moet ook haast wel als je kijkt naar de enorme hoeveelheden aan contracten met zorgaanbieders. Gemeenten proberen steeds prominenter hun rol te pakken als het gaat om sturen op kwaliteit en kosten van zorg, maar weten vaak niet goed hoe. Het vergt meer dan alleen het beheren en archiverende van lopende contracten.

De training bestaat uit een gezonde mix van theorie (op basis van praktijkgerichte relevante situaties en ontwikkelingen), individuele opdrachten en discussies en rollenspellen in groepsverband. De volgende onderwerpen komen aan bod in het programma:

Onze trainers

Meld je nu aan!

Je bent nooit te oud om te leren toch? Heeft u interesse om deel te nemen aan onze training contractmanagement voor gemeenten? Hiernaast kunt u zich direct aanmelden. In het onderstaande overzicht staan de data waarop de training in 2021 wordt gegeven.