Training zorgaanbieders

Krijg grip op contracten

Praktische informatie

 • Locatie

  Digitaal of op locatie van YouBasics (Corona proof). Incompany trainingen zijn ook mogelijk.

 • Duur

  De training duurt 1 hele dag van 09:00 tot 17:00 inclusief lunch, koffie/ thee en een afsluitende borrel.

 • Datum

  Deze trainingen worden op vaste momenten gegeven. Bij het aanmelden kunt u een datum kiezen.

 • Investering

  De eenmalige investering bedraagt € 749,- per deelnemer (exclusief btw).

 • Minimaal aantal deelnemers

  Het minimum aantal deelnemers bedraagt 5 (maximaal 10).

 • Trainers

  De training wordt gegeven door ervaren contractmanagers die zelf ook werkzaam zijn bij zorginstellingen.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor  contractmanagers, accountmanagers, contractbeheerders en medewerkers zorgverkoop. Deze training is ook geschikt voor directieleden van kleinere zorginstellingen die het contractmanagement nu in hun takenpakket hebben zitten.

Programma

Contractmanagement is een essentieel onderdeel geworden in de zorg. Het moet ook haast wel als je kijkt naar de enorme hoeveelheden aan contracten met gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren en hoofd- en onderaannemerschap met andere zorgaanbieders. Gemeenten proberen steeds prominenter hun rol te pakken als het gaat om sturen op kwaliteit en kosten van zorg, maar gaan vaak te veel op de stoel van de aanbieder zitten. Hoe ga je hier als contractmanager van een zorgaanbieder mee om? Het vergt meer dan alleen het beheren en archiverende van lopende contracten.

De training bestaat uit een gezonde mix van theorie (op basis van praktijkgerichte relevante situaties en ontwikkelingen), individuele opdrachten en discussies en rollenspellen in groepsverband. De volgende onderwerpen komen aan bod in het programma:

Onze trainers

Meld je nu aan!

Je bent nooit te oud om te leren toch? Heeft u interesse om deel te nemen aan onze training contractmanagement voor zorgaanbieders? Hiernaast kunt u zich direct aanmelden. In het onderstaande overzicht staan de data waarop de training in 2021 wordt gegeven.