Training

Krijg grip op contracten

Training contractmanagement voor zorgaanbieders

Zorgaanbieders hebben te maken met een grote diversiteit aan contractpartners: gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren en hoofd en onder-aannemershap. Hoe krijg je nu grip op deze contracten? Hoe ga je contracten managen? Wie krijgt hierin welke rol? Hoe richt je de interne processen in? En, hoe gebruiken je relevante data in de dagelijkse werkzaamheden van een contractmanager?

Overzicht

Een interactieve, praktijkgerichte training gegevens door contractmanagers zelf!

€ 999,- excl. BTW

Over de trainer

Andres Peña Rivera is een ervaren contractmanager en trainer. Hij heeft zijn sporen verdiend bij zowel zorgverzekeraars als VGZ en vooruitstrevende zorgaanbieders als Mentaal Beter, Opdidakt en Alles Kits. Doordat hij in zijn professionele carriere lange tijd processpecialist is geweest kent hij de zorgadministratie als geen ander en werkt hij altijd vanuit data.   

Zijn uitgebreide kennis in combinatie met zijn aangename persoonlijkheid maakt hem een succesvol trainer die in staat is om contractmanagers te helpen bij hun ontwikkeling. 

Training contractmanagement voor gemeenten

Zorgaanbieders hebben te maken met een grote diversiteit aan contractpartners: gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren en hoofd en onder-aannemershap. Hoe krijg je nu grip op deze contracten? Hoe ga je contracten managen? Wie krijgt hierin welke rol? Hoe richt je de interne processen in? En, hoe zorg je ervoor dat je gemeente gaat wennen aan zakelijke rationaliteit en aan een andere marktdynamiek? In deze praktijkgerichte training krijg je antwoord op deze vragen. 

Overzicht

Een interactieve, praktijkgerichte training gegevens door contractmanagers zelf!

€ 999,- excl. BTW

Over de trainer

Al sinds de decentralisaties is Max als contractmanager betrokken bij gemeenten en jeugdhulpregio’s voor de inkoop- en het contractmanagement van jeugdhulp en Wmo. Zo heeft hij successen behaald bij Regio Utrecht West, Regio Alkmaar, Regio Holland Rijnland en de gemeenten Breda en Veenendaal. Met zijn kennis heeft hij tevens aan de basis gestaan van de ontwikkeling van ons eigen contractmanagement systeem. 

Zijn domeinkennis, expertise in contractmanagement en rustige karakter maakt hem een geweldige trainer voor gemeenten die willen professionaliseren in contractmanagement. 

Aankomende trainingen
(exacte datums volgen spoedig)

Maart 2021

Twee-daagse training contractmanagement voor zorgaanbieders

April 2021

Twee-daagse training contractmanagement voor gemeenten

Mei 2021

Twee-daagse training contractmanagement voor zorgaanbieders

Juni 2021

Twee-daagse training contractmanagement voor gemeenten

Meer informatie

Heeft u vragen over onze training contractmanagement voor gemeenten of zorgaanbieders? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent InCompany trainingen? Laat dan via onderstaande contactbutton uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.