Wij geven u de antwoorden!

Algemeen

Dat klopt. Youbasics is de naam van het bedrijf en van onze software.

YouBasics is een samengevoegde kreet (spreek uit als joebeesix) welke kan worden terugvertaald naar: Jouw basis of je basis. Dit slaat op het doel van YouBasics namelijk het op orde hebben van de basis: de contracten! 

Bent u een zorgaanbieder of gemeente? Dan is YouBasics geschikt voor uw organisatie. Onze dienstverlening is 100% toegespitst op contractmanagement speficiek voor de zorg. Met onze eigen software, interim contractmanagers en trainingen kunnen we u altijd vooruit helpen.

Software

Een laptop en internetverbinding is het enige dat je nodig hebt om te kunnen werken met YouBasics. Onze webbased applicatie is online benaderbaar en je hoeft deze niet apart op je pc/laptop te installeren.

Voor het eerste gebruik van YouBasics zullen de contracten, met alle bijhorende informatie moeten worden geüpload in YouBasics. Dit kun je zelf doen, maar dit kan je ook laten doen door ons. Meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op of download de handleiding van Youbasics.

De kosten voor YouBasics zijn afhankelijk van het aantal gebruikers. 1 of 2 gebruikers is Pionier, 3-5 gebruikers is Professional, 6-15 gebruikers is Expert en bij meer dan 15 gebruikers maken wij een maatwerk offerte.

Een simpel rekenvoorbeeld: u heeft 8 gebruikers, dan is de berekening als volgt: 2 x €49, 3 x €39 en 3 x €29 = €302 per maand.

Een Viewer is een type gebruiker die (de naam zegt het al) alleen dingen kan bekijken. Een Viewer kan geen dingen aanpassen in het systeem. YouBasics heeft dit gedaan omdat wij geloven in het delen van data om op deze manier datagedreven te werken.

Het klopt inderdaad dat Viewers onbeperkt gratis zijn.

Systemen zijn op diverse manieren te koppelen. Welbekend is door middel van een API koppeling (Application Programmering Interface). Hiervoor dient alleen de juiste data beschikbaar te zijn. Wij bespreken altijd in onderling overleg wat de beste oplossing is.

Jazeker! YouBasics heeft een CRM functionaliteit waarbij u alle relevante contacten, contactmomenten en afspraken kunt vastleggen rondom een specifiek contract.

Dit kunt u doen door te klikken op de button Demo aanvragen. Deze staat op de pagina https://youbasics.nl/software/. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen nemen wij contact met u op.

U kunt uiteraard ook gewoon bellen naar 085-4865757.

Jazeker! U kunt uw collega op de hoogte brengen via een signaal die naar de e-mailbox van uw collega wordt verstuurd.

Interim

Dat klopt. Wanneer u een contractmanager van YouBasics inhuurt kunt u gedurende de inhuur periode gratis gebruik maken van de YouBasics Software.

Dat kan zeker! Heeft u bijvoorbeeld een drukke periode met veel aanbestedingen of heeft u extra begeleiding nodig bij het professionaliseren van het contractmanagement? We passen de inzet aan op uw vraag. 

U kunt van onze interim contractmanagers verwachten dat het echte experts zijn! Zij kennen het zorg domein op hun duimpje, het zijn meesters in het doen van aanbestedingen en brengen een bewezen methodiek mee als het gaat om contractmanagement.

Training

Dat kan zeker. Wanneer u een team van contractmanagers wilt trainen kunnen wij bij u op locatie komen om de training te verzorgen.

Ja dat kan. Wij doen altijd een intake om het niveau van de contractmanagers te bepalen. Bij grotere groepen kan het zijn dat de groep opgedeeld wordt naar niveau om op deze manier de training zoveel mogelijk te personaliseren.