Welkom Andres Peña Rivera!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bij YouBasics is een nieuwe contractmanager van start gegaan. Andres Peña Rivera stelt zich graag voor.

Ik ben een gedreven professional met ruime ervaring in de zorg, bij zowel zorgverzekeraars als bij landelijk opererende jeugdzorgaanbieders. Ik ben iemand die verantwoordelijkheid draagt voor de in- en externe werkprocessen en daarmee bouwt aan het fundament van organisaties.

Mijn impact in het sociaal domein is dat ik overzicht en inzicht creeër in de dynamische en complexe wereld van het contractmanagement in het sociaal domein. Ik heb gemerkt dat ik er voldoening uit haal om de behoefte van organisaties te peilen en passend in te vullen. Door mijn ervaring bij verschillende aanbestedingen en contractregio’s in het sociaal domein ben ik gewend om met allerlei mensen om te gaan en kan ik in onverwachte situaties snel schakelen. Ik heb overzicht in de complexe wereld van het sociaal domein en kan met die ervaring het antwoord vinden dat een organisatie zoekt.

Ik kies voor YouBasics, omdat zij begrijpen wat goed contractmanagement betekent in het sociaal domein. Dat is de boodschap van YouBasics. Een softwareoplossing voortgekomen vanuit een inhoudelijke visie en met de motivatie dat het contractmanagement in het sociaal domein anders moet worden georganiseerd. Samen met zorgaanbieders het contractmanagement naar een nieuw niveau brengen met behulp van YouBasics, dat is de missie die ik aanga.

Jouw basis op orde is voor mij de regie in handen hebben van het verhaal wat een organisatie wil vertellen en uitstralen. Met andere woorden: de basis op orde geeft kracht aan een organisatie. De basis op orde zorgt voor overzicht, inzicht en sturing. Dit creëert vertrouwen, wederzijds begrip en transparantie tussen gemeenten en zorgaanbieders. Door goed contractmanagement ben je in staat te bouwen en te werken aan een stevig en duurzaam fundament!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Blog

Hulpmiddelen en berichtenverkeer

Berichtenverkeer en Wmo hulpmiddelen In een vorig artikel zijn we ingegaan op de basisprincipes van contractmanagement die we bij Youbasics hanteren; overzicht, inzicht en sturing. Uit

Blog

Tenderanalyse zorgaanbieders

Tenderanalyse voor zorgaanbieders U wilt zich inschrijven op een aanbesteding, maar past de betreffende tender wel bij uw organisatie? Er spelen veel factoren mee wanneer