Welkom Twan en Samira

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Samira Azarfane

Mijn naam is Samira Azarfane, 31 jaar en ik ben werkzaam als contractmanager bij Youbasics.
‘Als ik later groot ben dan wil ik graag mensen helpen’. Het hoe en wat was in mijn jonge jaren nog onduidelijk. Naarmate ik ouder werd kreeg dit steeds meer vorm en uiteindelijk maakte ik kennis met het sociaal domein. Het element ‘mensen helpen’ staat centraal en dit komt op verschillende manieren terug. Het sociaal domein is natuurlijk groot en breed, maar dat weerhield me er niet van om mij van jongs af aan te verdiepen in dit domein van de overheid. Om die reden heb ik de afgelopen jaren vooral bij lokale overheden gewerkt. Mijn interesse is in de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Net als mijn motivatie om mensen te helpen. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, maar de combinatie beleid en uitvoering vind ik voorlopig nog te interessant. Welke effect heeft beleid? Hoe wordt beleid ontwikkeld? Waarom? En draagt het echt bij aan het helpen van mensen?

In mijn ideale wereld bestaan er duurzame bruggen tussen overheid, burgers en organisaties die makkelijk begaanbaar zijn. Daardoor worden veranderingen of oplossingen aangereikt en krijgen mensen de juiste hulp waardoor zij verder kunnen.
Een ander bijstaan en helpen, of het nu om een verandering gaat of het aanreiken van een oplossing, is iets waar ik voldoening uithaal. Het bouwen van duurzame bruggen waardoor mensen verder kunnen doe ik met veel toewijding.

En waarom dan contractmanagement? Omdat ik contractmanagement zie als een middel dat kan bijdragen aan die duurzame bruggen. Door overzicht te creëren en de basis te ordenen is het mogelijk om een verbinding te maken met de praktijk. Hierdoor is het mogelijk om zicht te krijgen op gestelde doelen en dingen te verbeteren. Simpel, met passie en vanuit de inhoud gedreven.

 

Twan Vermeulen

Mijn naam is Twan Vermeulen, 47 jaar en ik ben werkzaam als contractmanager bij YouBasics.

Na vele jaren in verschillende commerciële functies werkzaam te zijn geweest in de telecomsector ben ik in 2015 erachter gekomen dat mijn ambities zeker liggen op het commerciële vlak echter ben ik op zoek gegaan naar een meer empathisch concept of dienst met een maatschappelijke meerwaarde waarin ik me verder kon ontwikkelen. Inmiddels werk ik alweer enkele jaren met veel plezier in het Sociaal Domein. Elke dag werken met mensen die zoveel passie hebben voor hun vak en iets kunnen betekenen voor de mede mens maakt mij blij en gelukkig!

Ik ben een leergierig persoon, ga graag de uitdaging aan, en ben eerlijk en direct. Op sportief gebied ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en loop hard. Ik heb plezier in koken om daarna samen met vrienden te eten.

De basis op orde betekent voor mij rust en overzicht in het dagelijks leven. Zowel zakelijk als privé. Hierdoor heb je tijd om de dingen te doen die er echt toe doen. Verder te bouwen waarmee je bezig bent. Zie het als de fundering van een huis of gebouw, als die basis stevig genoeg is kan je pas echt de lucht in. Ditzelfde geld voor je organisatie, is je bedrijfsvoering op orde dan kan je je focussen op je gestelde doelen voor de toekomst. Ook in contact en samenwerking met andere is dat van belang, eerlijkheid en openheid geven vertrouwen om relaties tot fijn aan te merken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Artikel

Welkom Twan en Samira

Samira Azarfane Mijn naam is Samira Azarfane, 31 jaar en ik ben werkzaam als contractmanager bij Youbasics. ‘Als ik later groot ben dan wil ik

Blog

Hulpmiddelen en berichtenverkeer

Berichtenverkeer en Wmo hulpmiddelen In een vorig artikel zijn we ingegaan op de basisprincipes van contractmanagement die we bij Youbasics hanteren; overzicht, inzicht en sturing. Uit