Volg ons:

De basis voor jouw professionele ontwikkeling

Iedereen wil groeien! Maar allemaal wel op een andere manier. Bij YouBasics hebben we oog voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling per individu. Bij YouBasics heeft iedere medewerker een eigen coach die met jou naar persoonlijke en professionele doelen toewerkt.

YouBasics Academy | Zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg
YouBasics | Zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg

De basis voor jouw voorwaarden

Iedereen wil zich gewaardeerd voelen! Naast de aandacht voor ontwikkeling bieden we ook erg goede arbeidsvoorwaarden! Denk aan een goed basissalaris, een vaste 13e maand en de mogelijkheid om op basis van topprestaties een 14e maand als bonus te verdienen. Natuurlijk krijg je ook vakantiegeld, een goed pensioen en een riante mobiliteitsvergoeding.

De basis voor jouw bijdrage aan de maatschappij

Onze adviseurs delen een passie voor zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering en koesteren een oprechte toewijding aan de zorgsector. Samen zetten we ons in om de basis op orde te krijgen. Door de verschillende opdrachtgevers in het gehele sociaal domein maak je in korte tijd kennis met het complexe speelveld dat de zorgsector heet. Als adviseur kijk je in verschillende keukens. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je veel leert in een kort tijdsbestek. Er staat ook altijd een ervaren team van collega’s achter je om je te ondersteunen waar nodig. Hierdoor ben je snel in staat om het verschil te maken bij onze opdrachtgevers. 

YouBasics | Contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg

Jouw groeipaden bij YouBasics

Bij ontwikkeling hoort ook jouw persoonlijke groeipad. Zo weet jij waar je naartoe kunt groeien en wat wij van jou als adviseur verwachten. Om het niet onnodig ingewikkeld te maken, kent Youbasics twee groeipaden, die van adviseur contractmanagement en die van adviseur bedrijfsvoering.

Beide groeipaden hebben vier fasen van volwassenheid. Elke fase heeft andere verwachtingen en competenties. Samen met jouw coach/talentmanager houd je focus op het groeipad. We ondersteunen jou wanneer je bijvoorbeeld door wilt groeien naar een volgende fase of een specifieke ontwikkelbehoefte hebt.

YouBasics | Zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg | Jouw loopbaan

Onze
vacatures

Bij YouBasics is geen dag hetzelfde. Onze gepassioneerde adviseurs werken samen aan één doel: de basis op orde in de zorg! Ga jij ons daarbij helpen?

Senior Contractmanager Zorg

Junior Contractmanager Zorg

Open sollicitatie