Volg ons:

Jouw groeipaden bij YouBasics

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan begint als je gaat werken bij YouBasics. Direct vanaf de start schetsen we voor jou het groeipad. Dat bestaat uit een functieprofiel met heldere verwachtingen en competenties. 

De groeipaden geven ook een beeld van waar je naar toe kan groeien en wat daarvoor nodig is op het gebied van kennis, vaardigheden en gedrag.

Jouw fundament onze prioriteit

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Vanuit YouBasics willen we jou maximaal faciliteren op het gebied van ontwikkeling en werkplezier. Onze coaches kijken specifiek naar jouw talenten, behoeften en ambities om jouw persoonlijke groei te stimuleren. Wij zien dat focussen op talenten en persoonlijke ontwikkeling zorgt voor tevreden medewerkers en uiteindelijk ook tevreden opdrachtgevers. Wat je aandacht geeft groeit!

Andres Peña Rivera
Contractmanager

De basis op orde betekent voor mij, zorgen dat de organisatie- en contractdoelstellingen behaald worden. Het sociaal domein is complex, voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer, met een veelzijdigheid aan contracten, verschillende zorgregio’s en gemeente die weer aparte afspraken maken. 

YouBasics | Contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg

Wat kan je verwachten
bij ons bedrijf

Passie &
gedrevenheid
voor elkaar &
met elkaar
Innovatie &
daadkracht
Work hard &
play hard

Ontdek onze YouBasics App

We hebben een eigen app, namelijk de MyYB app. In deze app vind je informatie over YouBasics, interessante events, een tijdlijn, info over je collega’s en een interne kennisbank.

De app is beschikbaar zodra je bij ons in dienst komt.

Het biedt ook een plek voor gesprekscycli met je leidinggevende en coach, maar ook opleidingen en trainingen zijn terug te vinden in de app.

Wil je iets weten over werken bij YouBasics? Je vindt het hier!

Wil je iets weten over jouw ontwikkeling? Alles wordt bijgehouden in de app!

Onze
vacatures

Bij YouBasics is geen dag hetzelfde. Onze gepassioneerde adviseurs werken samen aan één doel: de basis op orde in de zorg! Ga jij ons daarbij helpen?

Senior Contractmanager Zorg

Junior Contractmanager Zorg

Open sollicitatie