Volg ons:

Gewoon goede voorwaarden

YouBasics biedt haar medewerkers goede voorwaarden en zekerheid! Dat betekent een goed basissalaris, vakantiegeld, een vaste 13e maand, flexibele 14e maand en een mobiliteitsbudget. 

Daarnaast zijn we heel flexibel in werktijden. Het nieuwe werken is tenslotte niet meer van 8 tot 5 op kantoor. Zolang jouw opdrachtgevers tevreden zijn, zijn wij dat ook! Deze flexibiliteit maar vooral ook diversiteit in opdrachten maken het aantrekkelijk om bij YouBasics te werken.

YouBasics | Zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg

Jouw prestaties worden beloond!

Naast de standaard arbeidsvoorwaarden geloven we ook in het belonen van uitzonderlijke prestaties. Daarom hebben we bij YouBasics een variabele 14e maand ingevoerd die je kunt verdienen als bonus.  

YouBasics heeft naast een functiehuis ook een salarishuis gekoppeld aan de groeipaden en de volwassenheidsniveaus. Naarmate je groeit in je functie, groeien vanzelfsprekend ook jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden, zoals het mobiliteitsbudget, mee. Het zal geen verrassing zijn dat met groei in functie en salaris ook de verantwoordelijkheden en verwachtingen ten aanzien van jou als adviseur meegroeien. 

Jerome Sigmund
Contractmanager

‘De basis op orde’, zowel in je privéleven als tijdens je werk is in mijn ogen essentieel om binnen de zorg vooruitgang te boeken en jezelf en de organisatie te kunnen ontwikkelen. Pas als de basis op orde is creëer je de ruimte voor het echte gesprek!

YouBasics | Zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg

Wat kan je verwachten
bij ons bedrijf als het gaat om voorwaarden?

Goed basis
salaris
Vaste 13e maand &
flexibele 14e maand
Een mooi
mobiliteitsbudget
Vitaliteit- en
thuiswerkvergoeding

Onze
vacatures

Bij YouBasics is geen dag hetzelfde. Onze gepassioneerde adviseurs werken samen aan één doel: de basis op orde in de zorg! Ga jij ons daarbij helpen?

Senior Contractmanager Zorg

Junior Contractmanager Zorg

Open sollicitatie