Volg ons:
YouBasics | Zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg

De basis voor onze opdrachtgevers

Kwalitatief goede, betaalbare en toekomstbestendige zorg: daar staan wij voor. Dit is alleen mogelijk als de basis op orde is. Een goede basis vormt het juiste fundament om vervolgens waarde toe te voegen in de complexe en veranderende wereld van zorgcontracten en bedrijfsvoeringsprocessen.

Voor ieder type organisatie zijn de ingrediënten voor die solide basis gelijk: beleid, contracten, mensen, processen en systemen. 

De aanwezigheid en de manier van inrichten van deze basis ingrediënten zijn van groot belang bij het op orde brengen van de basis. Wanneer er bijvoorbeeld geen of onvoldoende beleid aanwezig is, er te weinig gekwalificeerd personeel is of systemen zijn verouderd en niet gekoppeld aan processen – dan kan dat voor grote risico’s zorgen. YouBasics creëert overzicht en inzicht in alle belangrijke bedrijfsonderdelen en adviseert organisaties te anticiperen op veranderingen.

De basis op orde voor gemeenten

De basis op orde voor zorgaanbieders

De basis op orde voor ziekenhuizen

De basis op orde voor zorgverzekeraars

Download één van onze inhoudelijke publicaties

YouBasics is een expertisehuis. Je mag dus van ons verwachten dat wij regelmatig interessante content publiceren. Bekijk onze publicaties in de kennisbank. Je vindt hier bijvoorbeeld blogs, whitepapers, klantverhalen, podcastafleveringen en video’s.

Onze
opdrachtgevers

YouBasics werkt voor alle partijen die te maken hebben met zorg. Zowel aan de zorg inkopende kant (gemeenten, inkooporganisaties en zorgverzekeraars) als de zorg verkopende kant (zorgaanbieders en ziekenhuizen). Je vindt onze opdrachtgevers door het hele land!

Gemeente Amsterdam

Gemeente Almelo

Gemeente Tilburg

Kenter 

Actief Zorg 

Gemeente Amstelveen

ISD Bollenstreek  

Gemeente Voorne aan Zee

Gemeente Delft