Volg ons:

Ontwikkelen op persoonlijk vlak

Persoonlijke ontwikkeling: het woord zegt het al, het is op jouw unieke behoeften en wensen afgestemd. Een tool die we inzetten om inzicht te krijgen in gedragsvoorkeuren en sterktes en valkuilen is de LIFO. Deze tool geeft een uitgebreid verslag van jouw persoonlijke voorkeur in gedrag in zowel gunstige als ongunstige omstandigheden. De LIFO gebruiken we als leidraad voor persoonlijke ontwikkeling. Een ander element waar aandacht aan besteed wordt, is de balans tussen werk-privé. Eventuele uitdagingen op persoonlijk vlak kun je ook bespreken met je coach.

Ontwikkelen op professioneel vlak

Vanuit de visie ‘dat wat je aandacht geeft dat groeit’, geven we bij voorkeur aandacht aan datgene waar je goed in bent. Je talenten: een set aangeboren sterktes en die makkelijk afgaat en waar je energie van krijgt. Samen met je coach ga je op zoek naar jouw talenten en ontdek je hoe je die optimaal kunt inzetten bij jouw opdrachten en voor YouBasics. 

Er zal een link worden gelegd tussen talenten en competenties die benodigd zijn voor de rol die je uitvoert. Jouw coach begeleidt je door middel van gesprekken en opdrachten. Het doel is om jou als collega optimaal in je kracht te zetten en te laten floreren in je werk als adviseur. Hier kunnen ook interne of externe trainingen bij komen kijken of het koppelen van jou aan een meer ervaren collega.

Patricia Klijn
Contractmanager & coach

De wereld een beetje mooier maken. Dat is waar ik me voor inzet in mijn persoonlijke leven én in mijn werk. Ooit gestart als ambulant begeleider voor mensen met psychiatrische problematiek ben ik via coach- en managementfuncties met contractmanagement in aanraking gekomen.

Patricia Klijn | Adviseur contractmanagement

Wat kan je verwachten bij ons bedrijf als het gaat om ontwikkeling?

Jouw eigen coach/talentmanager
YouBasics
Academy
Externe
trainingen
coaching &
talentmanagement

Onze
vacatures

Bij YouBasics is geen dag hetzelfde. Onze gepassioneerde adviseurs werken samen aan één doel: de basis op orde in de zorg! Ga jij ons daarbij helpen?

Senior Contractmanager Zorg

Junior Contractmanager Zorg

Open sollicitatie