Volg ons:

Werken bij ons betekent

Persoonlijke
groei
Vrijheid &
flexibilieit
Like minded
people
Goede
arbeidsvoor
waarden

Onze
vacatures

Bij YouBasics is geen dag hetzelfde. Onze gepassioneerde adviseurs werken samen aan één doel: de basis op orde in de zorg! Ga jij ons daarbij helpen?

Senior Contractmanager Zorg

Junior Contractmanager Zorg

Open sollicitatie

Onze
meetups

Bijna alle mensen van YouBasics zitten op opdracht(en) bij opdrachtgevers, maar we vormen ook onderling een hecht team en komen regelmatig samen om kennis te delen en het gezellig te hebben. 

Weekstart

Iedere maandagochtend nemen we online de tijd om te horen waar alle collega’s zich die week mee bezig houden en of er nog hulp gewenst is. Zo starten we met elkaar de week en blijven we verbonden met elkaar!

Kwartaalmeetings

Op een externe locatie hebben we vier keer per jaar een kwartaalmeeting. Hier bespreken we de afgelopen periode en behaalde resultaten, kijken we naar doelstellingen en vertellen collega’s over hun opdracht. We sluiten af met een goed verzorgde  lunch.

Vrijdagen!

De vrijdag is heilig bij YouBasics! We proberen die dag allemaal aanwezig te zijn op kantoor in Utrecht om vanuit daar aan je opdracht of een intern project te werken. We sluiten met elkaar de week af met een gezellige  vrijdagmiddagborrel!

Kantoorlunches

Iedere maand hebben we op kantoor een kantoorlunch met alle collega’s met vaak heerlijke soep of hapjes gemaakt door collega’s. We organiseren ook geregeld gezellige uitjes of activiteiten, bijvoorbeeld karaoke, de YouBasics pubquiz of gezellig uit eten met elkaar. 

Jouw groeipaden bij YouBasics

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan begint als je gaat werken bij YouBasics. Direct vanaf de start schetsen we voor jou het groeipad. Dat bestaat uit een functieprofiel met heldere verwachtingen en competenties. 

De groeipaden geven ook een beeld van waar je naar toe kan groeien en wat daarvoor nodig is op het gebied van kennis, vaardigheden en gedrag.

YouBasics | Zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg

Jouw rol als consultant

Bij YouBasics ben je adviseur op het gebied van zorgcontractering, contractmangement en/of bedrijfsvoering. Je voert verschillende opdrachten uit bij opdrachtgevers in het sociaal domein. Dat kan een gemeente of een zorgaanbieder zijn, maar ook een ziekenhuis of zorgverzekeraar. De diversiteit aan opdrachten zorgt voor een fijne afwisseling en biedt veel leermogelijkheden. Als adviseur kun je naast je kennis een expertise over de onderwerpen zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering ook actief zijn met trainingen geven of onze eigen tool inzetten bij opdrachtgevers.