Volg ons:

Waar staan wij voor als organisatie

Visie

YouBasics is het expertisecentrum voor contractmanagement en bedrijfsvoering in de zorg. Samen met opdrachtgevers bij gemeenten, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en ziekenhuizen creëren we een optimale basis door verbinding te leggen tussen zorgcontractering, contractmanagement en bedrijfsvoering.

Missie

Kwalitatief goede, betaalbare en toekomstbestendige zorg, daar staan wij voor. Dat is alleen mogelijk als de basis op orde is. Een goede basis vormt het juiste fundament om vervolgens waarde toe te voegen in de complexe en veranderende wereld van zorgcontracten en bedrijfsvoeringsprocessen.

Onze kernwaarden

Betrokken

De basis op orde, dat is wat we bij YouBasics allemaal nastreven. Door écht betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers weten we waar de uitdagingen liggen en zorgen we dat we bezig zijn met de juiste dingen.

Methodisch

Door methodisch te werken brengen onze mensen altijd een beetje extra. Geïnspireerd door de CATS CM methode brengen we de basis op orde en dragen we onze kennis over aan onze opdrachtgevers.

Daadkrachtig

Daadkrachtig: De mensen van YouBasics komen geen stoel warm houden. We richten ons op de essentie en focussen ons op het doel. Met onze daadkracht willen we organisaties beter maken en onszelf zo snel als mogelijk misbaar maken.

Maak kennis met
onze cultuur

Benieuwd naar wie er bij ons werken? Of wil je graag meer lezen over wat we nu precies doen? We vertellen je graag meer of kom naar één van onze evenementen!

Onze
kennisbank

Kennisdeling staat centraal als expertisecentrum. Bekijk onze publicaties.

Onze
events

Als expertisecentrum organiseren wij regelmatig evenementen online en offline.

Ons
team

Maak kennis met ons bevlogen team van contractmanagement specialisten!

Het expertisecentrum voor de basis op orde in de zorg.

De naam YouBasics is een samengevoegde kreet die kan worden terugvertaald naar ‘jouw basis’. Dit slaat op het doel van YouBasics: de basis op orde hebben! Dit doen we bij onze klanten door overzicht te creëren en te zorgen voor inzicht en sturing.

Als expertisecentrum organiseren wij regelmatig evenementen, zowel fysiek als digitaal. Denk aan rondetafelgesprekken, netwerkbijeenkomsten, podcasts, webinars en trainingen.

Video afspelen