Over ons

Wij zijn YouBasics

Wij zijn YouBasics

YouBasics is een jong bedrijf, dat zich inzet voor contractmanagement in de zorg. De naam YouBasics is een samengevoegde kreet (spreek uit als joebeesix) die kan worden terugvertaald naar: jouw basis of je basis. Dit slaat op hét doel van YouBasics: de basis op orde!

Het op orde hebben van contractmanagement door Overzicht te realiseren en te kunnen archiveren wat leidt tot Inzicht en Sturing. Dit doen we met een team waar je (yo)u tegen zegt! 

Al onze contractmanagers hebben gemeen dat ze goed zijn in contractmanagement. Allemaal hebben ze hun eigen specialisatie: gemeenten, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Samen kunnen we elke uitdaging op het gebied van contractmanagement in de zorg aan!

Een team waar je (yo)u tegen zegt!

Marcel van Lochem

Oprichter & mede eigenaar

Melle Wijma

Oprichter & mede eigenaar

Sven den Boer

Directeur

Max Gijtenbeek

Contractmanager

Sean van de Velde

Contractmanager

Cees Barendsma

Manager Zorgverkoop

Eric Dekkers

Contractmanager

Patricia Klijn

Contractmanager

Andres Peña Rivera

Contractmanager

Het YouBasics DNA

Ons bedrijfs-DNA vormt de BASIS van wie we zijn en hoe wij handelen. Dat doen wij als volgt:

B- Betrouwbaar; gedegen en stabiele producten en diensten.

A- Ambitieus; want we zijn tenslotte dé specialist in contractmanagement voor de zorg!

S- Simpel; eenvoud is het kenmerk van het geniale.

I- Inhoudelijk gedreven; voor en door de zorg.

S- Samenwerking; voor ons de enige weg vooruit.

Partners

YouBasics gelooft in de kracht van samenwerken. Dit vertaalt zich naar verschillende soorten partnerships. Denk bijvoorbeeld aan inhoudelijke marktpartijen, ECD leveranciers, brancheverenigingen en opleidingsinstituten. Wij grijpen elke kans aan om onze producten en diensten beter te maken en op deze manier meerwaarde te creëren voor onze klanten. 

Onze samenwerkingen

Goede, constructieve samenwerking met alle andere partijen in de zorg is van cruciaal belang. Dit is de enige weg vooruit. We hebben elkaar nodig om de best mogelijke zorg te leveren. Daarom werken wij voor zowel zorgaanbieders als gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden. Hierdoor zijn wij in staat om een belangrijke brug te slaan naar het realiseren van deze samenwerking door middel van goed contractmanagement.

Wat onze klanten zeggen