Over ons

Wij zijn YouBasics

Wij zijn YouBasics

YouBasics is een jong bedrijf dat zich inzet voor contractmanagement in de zorg. Al jaren liepen wij als contractmanagers vast doordat er geen geschikte producten en diensten waren die specifiek inspeelden op contractmanagement in de zorg. Daarom hebben wij de stoute schoenen aan getrokken en zijn we het zelf gaan doen!

YouBasics is een samengevoegde kreet (spreek uit als joebeesix) welke kan worden terugvertaald naar: Jouw basis of je basis. Dit slaat op hét doel van YouBasics: de basis op orde!

Het op orde hebben van contractmanagement door Overzicht te realiseren en te kunnen archiveren wat leidt tot Inzicht en Sturing. Dit klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar tezamen met de complexiteit van het zorg domein en de uitdagingen waar zorgaanbieders en gemeenten mee worstelen, is dit al een hele uitdaging op zich.

 

Een team waar je (yo)u tegen zegt!

De medewerkers van YouBasics zijn stuk voor stuk experts. Ze delen allemaal hun passie voor contractmanagement en kennen het zorglandschap op hun duimpje. Met onze contractmanagers, implementatie consultants, data-analisten en trainers beschikken we over alle expertise om onze producten en diensten tot een succes te maken. 

Marcel van Lochem

Oprichter & Expert Zorgdomein

Melle Wijma

Oprichter & Expert Contractmanagement

Rik de Gier

Implementatie Consultant & IT Expert

Max Gijtenbeek

Product Owner & Contractmanager

Peter Kremers

Implementatie Consultant & IT Expert

Sven den Boer

Sales & Marketing Manager

Anne-Sophie Dres

Account Manager

Andres Peña Rivera

Contractmanager

Het YouBasics DNA

Ons bedrijfs-DNA vormt de BASIS van wie we zijn en hoe wij handelen. Dat doen wij als volgt:

B- Betrouwbaar; gedegen en stabiele producten en diensten.

A- Ambitieus; want we zijn tenslotte dé specialist in contractmanagement voor de zorg!

S- Simpel; eenvoud is het kenmerk van het geniale.

I- Inhoudelijk gedreven; voor en door de zorg.

S- Samenwerking; voor ons de enige weg vooruit.

Partners

YouBasics gelooft in de kracht van samenwerken. Dit vertaalt zich naar verschillende soorten partnerships. Denk bijvoorbeeld aan inhoudelijke marktpartijen, ECD leveranciers, brancheverenigingen en opleidingsinstituten. Wij grijpen elke kans aan om onze producten en diensten beter te maken en op deze manier meerwaarde te creëren voor onze klanten. 

Onze samenwerkingen

Goede, constructieve samenwerking met alle andere partijen in de zorg is van cruciaal belang. Dit is de enige weg vooruit. We hebben elkaar nodig om de best mogelijke zorg te leveren. Daarom werken wij voor zowel zorgaanbieders als gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden. Hierdoor zijn wij in staat om een belangrijke brug te slaan naar het realiseren van deze samenwerking door middel van goed contractmanagement.

Wat onze klanten zeggen