illustration illustration

Over Ons

Wij zijn YouBasics

YouBasics is een jong bedrijf dat zich inzet voor goed contractmanagement in het Sociaal Domein. Wij zijn een bedrijf met een duidelijke visie en missie. Om de beste resultaten te bereiken, moet de basis op orde zijn. Onze missie is om gemeenten en zorgaanbieders een gebruiksvriendelijke, betaalbare oplossing te bieden om overzicht, inzicht en sturing te geven aan het contractmanagement. Dat is wat YouBasics realiseert.

Het contractmanagementsysteem van YouBasics is ontwikkeld vanuit de praktijk. Zonder goed systeem gaat er onnodig veel tijd verloren met het zoeken naar informatie en kan er niet goed gestuurd worden op gemaakte afspraken. Ook zien we dat beschikbare contractmanagement oplossingen veelal niet voldoen aan de specificaties van het sociaal domein. Dit resulteert in een werkproces die niet efficiënt is en er ontstaan vaak schaduw lijstjes waardoor de continuïteit van het contractmanagement in gevaar komt.

YouBasics is ontstaan vanuit een partnership met Transitiepartners. Een gerenommeerd adviesbureau voor het sociaal domein. Samen met Transitiepartners en deskundigen van gemeenten en zorgorganisaties hebben we de requirements voor een goede contractmanagement oplossing voor het sociaal domein uitgewerkt. En daar was de oplossing en tevens bedrijf YouBasics geboren…….

illustration
illustration, youbasics

Het begint bij de basis

YouBasics is een samengevoegde kreet (spreek uit als joebeesix) welke kan worden terugvertaald naar: Jouw basis of je basis. Dit slaat op bij het doel van YouBasics namelijk het op orde hebben van de basis van je contractmanagement door overzicht te realiseren en te kunnen archiveren wat leidt tot inzicht en sturing. Dit klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar tezamen met de complexiteit van het sociaal domein en de uitdagingen waar gemeenten en zorgaanbieders mee worstelen, is dit al een hele uitdaging op zich.

Youbasics is specifiek voor het sociaal domein, maar is er in 2 varianten. YouBasics voor gemeenten (of samenwerkende regio’s) en Youbasics voor zorgaanbieders (instellingen en zelfstandigen). Beide hebben hun eigen uitdagingen, eisen en wensen die vragen om een andere inrichting.

YouBasics voor gemeente         

YouBasics voor zorgaanbieders

Het YouBasics-DNA

Ons bedrijfs-DNA vormt de BASIS van wie we zijn en hoe wij handelen.

Dat doen wij als volgt:

B- Betrouwbaar; een gedegen en stabiel platform.
A- Aantrekkelijk geprijsd; Een scherpe prijs voor elke organisatie.
S- Simpel; Eenvoudig in gebruik en werking.
I- Inhoudelijk gedreven; door onze expertise weten we wat er speelt en kunnen we écht met je meedenken.
S- Sociaal Domein; specifiek voor het Sociaal Domein.

animatie, persoon, man, baar, youbasics

Wie is Youbasics?
Een team waar je (yo)u tegen zegt!

Marcel van Lochem Oprichter - expert Sociaal Domein
Melle Wijma Oprichter - expert Sociaal Domein, expert contractmanagement
Rik de Gier Consultant - expert implementatie, technisch expert
Max Gijtenbeek Consultant - expert contractmanagement, expert implementatie
Peter Kremers Technisch expert
Sven den Boer Sales en Marketing
high five, overleg, mannen en vrouwen, youbasics

Een betaalbaar, eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem voor het contractmanagement

YouBasics is voor iedere organisatie toegankelijk of je nu en zelfstandige hulpverlener bent of een grote gemeente. YouBasics heeft verschillende pakketten, waardoor voor elke organisatie een betaalbare optie beschikbaar is. De overzichtelijke weergave in YouBasics zorgt ervoor dat zeer makkelijk is in het gebruik. Bovendien is YouBasics een webbased systeem. Dat wil zeggen dat je overal met een internetverbinding kunt inloggen. Super handig, want zo kun je afspraken die je maakt, direct in je systeem vastleggen!