Volg ons:

Eén doel, één missie

Bij YouBasics hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: de basis op orde in de zorg. Iedereen draagt daar op zijn of haar manier aan bij. De impact die wij maken voor opdrachtgevers is groot. Onze mensen werken in een sector waarbij optimalisaties vaak grote gevolgen hebben voor zorggelden.

Wij geloven erin dat niks meer voldoening geeft dan het behalen van resultaten waar grote groepen in de maatschappij mee geholpen zijn. Hierbij kun je denken aan het op orde brengen van de zorgadministratie van een grote zorgorganisatie, het regelen van crisisplaatsingen van cliënten of het inzichtelijk maken van complexe zorgcontracten en financiën. 

Onszelf misbaar maken

YouBasics heeft een belangrijk doel: onszelf misbaar maken. De zorgsector is financieel kwetsbaar en onze missie is dan ook niet langer te blijven dan nodig. We verdienen onszelf regelmatig terug door het op orde brengen van de basis. 

Daarnaast ligt onze focus als expertisecentrum vooral op het neerzetten van een goede basis en het overdragen van onze kennis. Door onze trainingen en gratis te gebruiken handige tools kunnen we blijvend het verschil maken, ook als onze mensen weg zijn!

Anne Marije
Contractmanager

Voor mij begint de basis op orde bij het creëren van een solide start, een gezonde basis en grip krijgen op het sociaal domein. Het reguleren van contracten en relatiebeheer zijn daar belangrijke onderdelen van. Net als meedenken en samenwerken om te sturen op kwaliteit en effectiviteit. Zodat het zorgbudget zo goed mogelijk wordt besteed, dit leidt tot betere resultaten voor de zorgvrager.

Vanuit mijn rol als contractmanager heb ik de ambitie om samen met zorgprofessionals overzicht te creëren en te zorgen voor inzicht en sturing.

Anne-Marije Schenkel | Adviseur contractmanagement

Hoe faciliteert YouBasics
jouw maatschappelijke bijdrage?

Gezamelijk
één doel
Klinkende
resultaten
Missie bereikt?
en door
Elk jaar
NL Doet

Onze
vacatures

Bij YouBasics is geen dag hetzelfde. Onze gepassioneerde adviseurs werken samen aan één doel: de basis op orde in de zorg! Ga jij ons daarbij helpen?

Senior Contractmanager Zorg

Junior Contractmanager Zorg

Open sollicitatie