Volg ons:
Melle Wijma | Directeur | YouBasics

Melle Wijma

Directeur

m.wijma@youbasics.nl

Passie en Betrokkenheid: de drijvende kracht achter YouBasics. Samen met Marcel heb ik in 2011 TransitiePartners opgericht, geïnspireerd door onze gezamenlijke ervaring in het sociaal domein en onze sterke visie op beleid en bedrijfsvoering. Ons doel? Het sociaal domein versterken met behulp van toegewijde collega’s die dezelfde passie delen.

Daarbij is ook contractmanagement wat ons betreft essentieel. In ons dagelijks werk dragen we dit uit, maar onze ervaringen maakten ook dat we zijn gaan nadenken over een oplossing.

In 2018 zijn wij gestart met het ontwikkelen van een product dat ter ondersteuning dient voor het overzichtelijk beheren van contracten, contactgegevens en data. Hier is in datzelfde jaar YouBasics uit ontstaan.

Als directeur zorg ik ervoor dat onze collega’s gemotiveerd zijn, o.a. door te werken in kleine teams. We bieden intervisie en coaching aan en evalueren elk kwartaal onze prestaties en doelen. Veel van onze collega’s hebben dan ook bewust voor ons gekozen omdat ze zich inhoudelijk willen doorontwikkelen.

Wat ons onderscheidt, is de waardering van onze opdrachtgevers over onze bevlogenheid en toewijding. We willen vooroplopen in het sociaal domein en bouwen sterke relaties op. Onze aanpak is mensgericht en datagedreven, en we schrikken er niet voor terug om eigenwijs en proactief te zijn wanneer dat nodig is om resultaten te behalen.

Ik ben trots op de groei van YouBasics en de impact die we maken. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze gepassioneerde professionals, omdat we geloven dat zij het verschil kunnen maken. De toekomst van YouBasics ligt in het blijven doen waar we goed in zijn en ons blijven ontwikkelen, ondanks de complexiteit en veranderingen in het sociaal domein. Samen blijven we ons inzetten voor een samenleving waarin iedereen gelijke kansen heeft om deel te nemen en te groeien.